Κριτικές Dr. DERM

 • Elif
  Πάντα έζησα με ψωρίαση. Κάθε άγχος το επιδεινώνει γρήγορα και αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα ταυτόχρονα. Πριν ο ΔρDERM, όλη μου η ζωή ασχολήθηκε με τη θεραπεία του ερεθισμού του δέρματος. Ωστόσο, για μισό χρόνο έχω ξεχάσει όλες αυτές τις ατελείωτες διαδικασίες. Μια πορεία 28 ημερών και μια μακροπρόθεσμη ύφεση.
  Dr. DERM
 • Νικόλαος
  Μόνο όσοι πάσχουν από ψωρίαση μπορούν να φανταστούν πλήρως την ταλαιπωρία που θα πρέπει να ζήσουν. Οι συνεχείς περιορισμοί, η διατροφή και τα φάρμακα δεν αποτελούν εγγύηση ότι δεν θα υπάρξει επιδείνωση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δημιουργούς του Dr. DERM που άφησε όλες αυτές τις στιγμές στο παρελθόν μου. Είμαι υγιής και χαρούμενος τώρα!
  Dr. DERM
 • Xeyale
  Η εξεύρεση θεραπείας για ψωρίαση για ένα παιδί 14 ετών είναι δύσκολη. Ένα τέτοιο ευαίσθητο δέρμα μπορεί να αντιδρά απρόβλεπτα και αντί της θεραπείας, επιτυγχάνεται το αντίθετο αποτέλεσμα. Δοκιμάσαμε πολλές θεραπείες και μόνο ο Δρ. Το DERM με φυσική σύνθεση ήταν το τέλειο ταίριασμα για την κόρη μου. Σταματάει τον ερεθισμό σε σύντομο χρονικό διάστημα και αναζωογονεί πλήρως το δέρμα.
  Dr. DERM
 • Κωνσταντίνος
  Το δέρμα μου αντιδρά στο κρύο κάθε φορά. Γνωρίζω ήδη ότι με την άφιξη του χειμώνα θα έχω προβλήματα. Αλλά τώρα βρήκα μια αποτελεσματική θεραπεία για αυτήν την ατυχία - Δρ. ΤΟ Μ. Στα πρώτα συμπτώματα, το εφαρμόζω στη φλεγμονή και δεν το αφήνω να προχωρήσει. Αυτό το φάρμακο με βοηθάει να παραμείνω σε γραμμή ανά πάσα στιγμή του χρόνου, δεν προκαλεί αλλεργίες επειδή είναι φυσικό.
  Dr. DERM
 • Ιωάννα
  Πιστεύετε ότι το χειρότερο πράγμα για την ψωρίαση είναι η πλάκα στο δέρμα; Καθόλου! Η ψυχολογική πίεση και η ανάγκη να αποδεικνύεται συνεχώς ότι δεν είστε μεταδοτικός - αυτό είναι! Σε μια κατάσταση όπου η πρακτική της θεραπείας δεν βοηθά, η κατάθλιψη είναι εγγυημένη. Γι 'αυτό εκτιμώ τον Δρ. DERM, - λειτουργεί τέλεια και η βελτίωση ξεκινά μετά τις πρώτες λίγες εφαρμογές.
  Dr. DERM
Εκτίμηση Dr. DERM
4.5
26